Filter Fjern alle filter Type prosjekt Deling av data Fellesløsninger Innbyggerrettet prosjekt Internt prosjekt Stat-kommune prosjekt Tverrgående prosjekt Årstall (-) 2018 Her kan du lese om hvilke digitaliseringstiltak som har fått støtte gjennom medfinansieringsordninga siden 2016. Du valgte 2018, som gav 14 treff. Arbeids- og velferdsdirektoratet: Digisos Digisos - innsyn og digital brukerdialog for sosialhjelpsmottakere. Støtte: kr 15 000 000. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet: DigiBarnevern DigiBarnevern – portal for bekymringsmelding. Støtte: kr 6 875 000. Brønnøysundregistrene: API-katalog API-katalogen skal gi oversikt over grensesnitt til data som kan deles. Støtte: kr 6 300 000. Direktoratet for e-helse: Digital førerettsforvaltning Prosjektet skal digitalisere prosessen med å fornye føreretten. Støtte: kr 15 000 000. Kulturtanken: Ny portal for den kulturelle skolesekken Portalen skal effektivisere administrasjonen av den kulturelle skolesekken (DKS). Støtte: kr 9 600 000. Landbruksdirektoratet: Digitalisering av forvaltningsprosesser på skogområdet Formålet er effektivisering av kommunal saksbehandling, enklere og mer fullstendig arkivering av saker i kommunene og et nytt verktøy for effektiv registrering av kontroll- og kartleggingsoppgaver. Støtte: kr 3 650 000. Mattilsynet: Fremtidsrettet kjøttkontroll Formålet er å effektivisere og øke kvaliteten på kjøttkontrollarbeidet. For slakteriene vil løsningen gi en betydelig lettelse i arbeidet knyttet til innhenting og vurdering av matkjedeinformasjon. Støtte: kr 12 949 000. Medietilsynet: Digital hverdag Prosjektet skal utvikle moderne og tidsriktige tjenester for selvbetjening og samhandling med de medieaktørene som på ulikt vis har å gjøre med Medietilsynet. Støtte: kr 4 851 220. Norges forskningsråd: Digitalisering av forskningsrådet Prosjektet skal digitalisere og så langt mulig automatisere søknads- og rapporteringsprosessen i forskningsrådet. Støtte: kr 9 033 692. OsloMet: Arbeidslivsportal Formålet er å forbedre og forenkle samhandlingen mellom aktørene som er involvert i studentpraksis. Støtte: kr 7 650 000. Riksantikvaren: Digisak - digitale tjenester i Delegeringsprosjektet Formålet med prosjektet er å gå fra en papirbasert saksbehandling i kulturminneforvaltningen til en heldigitalisert prosess med søknad og saksbehandling. Støtte: kr 7 641 088. Sekretariatet for konfliktrådene: Digitalisering av saksbehandlingen i konfliktrådene Formålet er å redusere tidsbruken og øke sikkerheten og kvaliteten i behandling av saker. Støtte: kr 10 550 000. Sjøfartsdirektoratet: NIS/NOR Skipsregister, e-tinglysing Formålet er å gå fra en papirbasert tinglysningsprosess til en hel-digitalisert prosess. Støtte: kr 7 600 000. Universitetet i Stavanger: Studie- og virksomhetsanalyse Formålet er å utvikle nye digitale tjenester for styring og utvikling av virksomheten og studiene. Støtte: kr 3 700 000.
Arbeids- og velferdsdirektoratet: Digisos Digisos - innsyn og digital brukerdialog for sosialhjelpsmottakere. Støtte: kr 15 000 000.
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet: DigiBarnevern DigiBarnevern – portal for bekymringsmelding. Støtte: kr 6 875 000.
Brønnøysundregistrene: API-katalog API-katalogen skal gi oversikt over grensesnitt til data som kan deles. Støtte: kr 6 300 000.
Direktoratet for e-helse: Digital førerettsforvaltning Prosjektet skal digitalisere prosessen med å fornye føreretten. Støtte: kr 15 000 000.
Kulturtanken: Ny portal for den kulturelle skolesekken Portalen skal effektivisere administrasjonen av den kulturelle skolesekken (DKS). Støtte: kr 9 600 000.
Landbruksdirektoratet: Digitalisering av forvaltningsprosesser på skogområdet Formålet er effektivisering av kommunal saksbehandling, enklere og mer fullstendig arkivering av saker i kommunene og et nytt verktøy for effektiv registrering av kontroll- og kartleggingsoppgaver. Støtte: kr 3 650 000.
Mattilsynet: Fremtidsrettet kjøttkontroll Formålet er å effektivisere og øke kvaliteten på kjøttkontrollarbeidet. For slakteriene vil løsningen gi en betydelig lettelse i arbeidet knyttet til innhenting og vurdering av matkjedeinformasjon. Støtte: kr 12 949 000.
Medietilsynet: Digital hverdag Prosjektet skal utvikle moderne og tidsriktige tjenester for selvbetjening og samhandling med de medieaktørene som på ulikt vis har å gjøre med Medietilsynet. Støtte: kr 4 851 220.
Norges forskningsråd: Digitalisering av forskningsrådet Prosjektet skal digitalisere og så langt mulig automatisere søknads- og rapporteringsprosessen i forskningsrådet. Støtte: kr 9 033 692.
OsloMet: Arbeidslivsportal Formålet er å forbedre og forenkle samhandlingen mellom aktørene som er involvert i studentpraksis. Støtte: kr 7 650 000.
Riksantikvaren: Digisak - digitale tjenester i Delegeringsprosjektet Formålet med prosjektet er å gå fra en papirbasert saksbehandling i kulturminneforvaltningen til en heldigitalisert prosess med søknad og saksbehandling. Støtte: kr 7 641 088.
Sekretariatet for konfliktrådene: Digitalisering av saksbehandlingen i konfliktrådene Formålet er å redusere tidsbruken og øke sikkerheten og kvaliteten i behandling av saker. Støtte: kr 10 550 000.
Sjøfartsdirektoratet: NIS/NOR Skipsregister, e-tinglysing Formålet er å gå fra en papirbasert tinglysningsprosess til en hel-digitalisert prosess. Støtte: kr 7 600 000.
Universitetet i Stavanger: Studie- og virksomhetsanalyse Formålet er å utvikle nye digitale tjenester for styring og utvikling av virksomheten og studiene. Støtte: kr 3 700 000.